Group 59

Izjava o zaštiti podataka

Privatnost podataka

Tvrtka LETAK MEDIA D.O.O. daje veliku važnost zaštiti sigurnosti i privatnosti vaših osobnih podataka. Stoga upravlja ovom mrežnom stranicom te njezinim stranicama (u daljnjem tekstu „mrežne stranice“) u sukladnosti s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka i sigurnosti podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup prikupljenih podataka ili njihovo otkrivanje, održavali točnost osobnih podataka i osigurali njihovu pravilnu primjenu, koristimo odgovarajuće tehničke i organizacijske postupke za zaštitu podataka koje prikupljamo. Međutim, ne možemo isključiti eventualnu zlouporabu podataka, jer je Internet, usprkos sigurnosnim mjerama i protokolima sigurnosnih komunikacija, nepredvidljiv medij.

U nastavku su navedene informacije o vrstama podataka koje prikupljamo na ovoj mrežnoj stranici, svrhe u koje koristimo takve podatke te strane s kojima dijelimo takve podatke, gdje je primjenjivo.

Prikupljeni podaci i svrha obrade

Kolačići: Na mrežnoj stranici koristimo kolačiće. Dodatne informacije o ovome možete naći u našoj Politici kolačića. U ovoj politici također je navedeno kako možete onemogućiti korištenje ovih kolačića i korištenje podataka koje kolačići prikupljaju u anonimnim profilima korištenja ili profilima korištenja pod pseudonimom.

IP adresa: Pristupi mrežnoj stranici bilježe se u svrhu izvještaja o sigurnosnoj analizi kako bi se zaštitilo od kibernetskog napada. U vezi s navedenim, nikad se ne prikupljaju i koriste bilo kakvi osobni podaci osim IP adrese. IP adrese analiziraju se samo u slučaju kibernetskog napada. Zabilježeni podaci se kratko čuvaju i redovito brišu.

Obrazac »Kontakt«: putem ovog obrasca prikupljamo i obrađujemo osobne podatke (imena, prezimena, imena tvrtki, brojeve telefona ili adrese elektroničke pošte) samo uz vaš pristanak. Ti se podaci koriste samo u svrhu u koju su dani, primjerice za odgovor na vaše upite, ako ste dali svoj pristanak kao i za informiranje o našim najnovijim ponudama, anketiranje i druge obavijesti čija je svrha očuvanje kontakta. Podatke obrađujemo dok je svrha naznačena odnosno do opoziva vašeg pristanka. Te podatke ne dijelimo ni s kim, a druge podatke ne prikupljamo. Uvijek možete otkazati pretplatu na primanje elektroničke pošte.

Na ovoj internetskoj stranici ne prikupljamo nikakve druge osobne podatke.

Dijeljenje podataka

U opsegu u kojem ste nam dali odobrenje ili kada imamo zakonsko pravo na to, mi ćemo podijeliti vaše podatke s povezanim pravnim osobama tvrtke LETAK MEDIA D.O.O., gdje je primjenjivo, u gore navedene svrhe. U vezi s radom mrežnih stranica i usluga pruženih putem mrežne stranice, tvrtka LETAK MEDIA D.O.O. sudjeluje s pružateljima usluga kao što su primjerice pružatelji hosting usluga ili pružatelji usluga IT održavanja. Oni se mogu nalaziti izvan zemalja Europskog gospodarskog područja („treće zemlje“) u kojima primjenjivi zakoni ne pružaju razinu zaštite podataka jednaku onoj koja postoji u vašoj zemlji. U takvim slučajevima, tvrtka LETAK MEDIA D.O.O. poduzima mjere kako bi osigurao prikladnu razinu zaštite podataka.

Podaci se dijele samo u svezi s i u sukladnosti s primjenjivim zakonima i propisima. Mi ne prodajemo te ne nudimo na druge načine vaše osobne podatke trećim stranama.

Pitanja i komentari, promjenei brisanje

Za sva pitanja vezana uz zaštitu vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate na [email protected]. Možete zatražiti trajno brisanje osobnih podataka te izvoz i uvid odnosno pristup osobnim podacima koje čuvamo o vama ili možete dati prigovor na obradu ili zatražiti neometan i izravan prijenos podataka drugim upraviteljima, i to u pisanom obliku na  [email protected]. U svakom trenutku možete također iskoristiti pravo na žalbu Povjereniku za informiranje u Republici Hrvatski ako smatrate da je došlo do povrede vaših prava.

Politika korištenja kolačića

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija ianalizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranicavi prihvaćate našu upotrebu kolačića.

NazivPonuditeljSvrhaRok trajanjaVrsta
cookie_notice_acceptedletak-media.hrOdluka korisnika o upotrebi kolačićaJedan mjesecHTTP Cookie

Daljnje informacije mogu se naći u našoj Politici o kolačićima.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući vaš pristanak na Izjavu o kolačičima na našim internetskim stranicama.

Saznajte više tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako mi obrađujemo vaše osobne podatke u našoj Politici privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: www.letak-media.hr